Followers

Thursday, 22 December 2011

jumpa mysAyang :')

assalamualaikumm :') hayy youu all . hari nih aku nak cerita pasal aku jumpa dengan sayangg aku .
malam toh aku kua makan dengan kaka , abang , adek then anak buah aku :')
time nga makan toh b text aku  , then ajak aku jumpa. awwww . seronok habaq hangg !
rinduu gila aku kad b .
time aku kedai makan tohh b da odw mai kad aku , walaupun dalam keadaan b yangg tk 
berapa cehad , b sanggup mai jumpa aku . rinduu punyaa pasal . terharuu gila aku ;D
hee . da kad uma toh b text aku kata , sys b da sampai .
b mai dengan kaka ;') HAHA . pertama kali kodd kua dengan b then kaka b . syes segan + malu :3.
rinduuu nya kad b , sembangg punya sembangg da nak balek , ototot , sdeyh bub tk puas jumpa b ;(
hum .
b punn hantar aku balek . b teman aku sampai kad uma .
time kad lif toh aku salam b then cakap B ILOVEYOUUSOMUCHH . sys sysngg b sanadsanad . 
sdeyh nya b da nak balek sys tk puas jumpa b lagi ;( huh -.-'
aku harapp aku dapad jumpa dia lagi dan menghabiskan masa aku bersama dia .


b i loveyouuusomuch . b imissyouulikecazy . b ineeddyouuinmylife .





Wednesday, 7 December 2011

b iloveyouu ツ

assalamualaikum ;)


hay all , hari nih aku nak story ckedd pasal aku dengan sayangg aku , awww . 
b mara gila bila dengar aku p JITRA uma sista  aku ! hum sobsob :(
sory b tk dengar cakaap b .
2 3 hari nih b da tk marah aku . woow best gila ! 
aku sayangg plusplus kad kauu b :) b banyak bagi nasihad kad aku , b sentiasa ada dengan aku tk kira 
susah atauu senang , b sentiasa maafkan kesalahan aku , b menghargai aku . 
b terima aku seadanya , b sentiasa bagi katakata semangad kad aku ! 
b tengs 4 everything , aku nak b ja dalam hidup , aku kuad bila b dengan aku , time aku sdeyh b sentiasa gembira kan aku :') aku tk pernah dapad orangg macam kau b , b t8 care aku gila .
b , sys nak b jadi suami sayangg tau ? hee .
hope hubungan kita sampai ke akhir hayad sayangg . amin .
iloveyouuuveryverymuch mOHD NOR FITRI BIN RAZALI .

rindu ):

b <3

rindu b , rindu b , rindu b ! hummmm ):
bila b nakk balek ? huh ~ selalu tiggal sys , b takk rinduu erkk kadd sys ?
da dekadd sebulan kann kita tak jumpa b ? b ! harap b kad sana okay ja , jangan lupa plak sys
kad sini . sys kadd sini tak kan pernahh lupa kan b !
sys nak b dalam hidup sys ! harap b puns macam tohh (: hee <3
b iloveyouusomuch , imishyouulikecrazy , ineedyouuinmylife .
untong dapadd boypren macam b (: HAHA .

Monday, 31 October 2011

♡ i love youu like crazy songg sayangssssssss ♡

✿✿ mOhdnOrFitriRazali'rOzatUlFaziraIdriss ✿



bukan senang nihh nak nengok b SEMYUM :) hee , sukasuka ! tengs a lot aww yana bub tlg snap pic with him
syg buwdax nihh weyhhhhhhhhhhhhh c(:

Monday, 24 October 2011

✿pEsAn pAda dIri✿


pesan pada diri .
jangan tersalah mmberi HATI ,
pada insan yangg tak sudi ,
pada insan yangg tak mengerti ,
kerana sekali kaw memberi selamanya di HATI ,
sekali kaw di lukai ,
sampai mati kaw tetap ingati !

pesan lagi pada diri ,
behati hati lha dalam memberi HATI .
sebub ia untuk insan yang tahu menghargai .
bertapa tinggi nya nilai sekeping HATI ,

melontar kerikil ke sungai ,
menciptakan kitaran air ,
yangg tak henti mencerminkan diri mu !
supaya terpadam kenangan mu .

namum tidak luput .
biar seberkas mana pun ,
sebaliknya wajah mu menjadi sejuta ragam ,
Melamar rasa .
Mengusik jiwa ,
Membujuk kasih ,
mengintai waktu .

kala cinta belum terpisah .
ku cuba merubah situasi ,
dan berlari jauh dari situ .
masih jua engkau bermain mesra dimata .

sayangKU .
kiranya waktu yangg sekejup itu ,
memjadi kenangan untuk kita ingati sepanjang zaman .
INGAT LHA AKU ....
selagi kaw mampu ,
jika pula masa mendatang .
memisahkan keintiman yang telah terbina .
ukirlha secebis tentang aku ,
di HATI mu .
agar nanti bila bersua .
kaw masih mengingati siapa aku .....

Saturday, 8 October 2011

maaf bub tak pernah memahami awk !

him : sys tak pernah memahami b ! tiap-II ari kata gado , b da penad . sys , b sdey snad taw , b ckap jgn      
unline tapi sys unline jugak , sys tak pernah dengar cakap b . b marah sys , sys marah b balek ! hum , sys janji nak jumpa b seblum b p key eil nihh , tapi . sys tipu b ! sys p uma kaka . b tak suka sys p sana ! sys paham tak ! bapa kali b nak ckap sys , t kita payah da nak jpa ! b bz dengan training , next week b exam , celah mna nak jpa ha , jumaad nihh b nak p da key eil , b nak jpa sys , sok b tak dak training nak jpa sys , tapi sys dok uma kaka , hampa b .bila sys p sana , sys berubah sanad-II . sys da tak macam dlo
B ! maaf kan sys , bub tak pernah memahami b , tlong bagi sys masa untk knl dri b lbeyh dalam :( hum , maaf sanad bub sys tak bole jpa b ! sys nak sanad jpa b tapi ... hum . hope sbelum b p key eil kita dapad jpa awww , next week b exam un ? so tlg buad yangg terbaek . sys sayangs b sanad , SUMPAH sys ada b ja dalam dunia nihh , if b dapad dok key eil jangan pernah lupakan sys , buad yangg terbak kad sana okay ? sys sentiasa ada kad belakang b  :)