Followers

Monday, 31 October 2011

♡ i love youu like crazy songg sayangssssssss ♡

✿✿ mOhdnOrFitriRazali'rOzatUlFaziraIdriss ✿



bukan senang nihh nak nengok b SEMYUM :) hee , sukasuka ! tengs a lot aww yana bub tlg snap pic with him
syg buwdax nihh weyhhhhhhhhhhhhh c(:

Monday, 24 October 2011

✿pEsAn pAda dIri✿


pesan pada diri .
jangan tersalah mmberi HATI ,
pada insan yangg tak sudi ,
pada insan yangg tak mengerti ,
kerana sekali kaw memberi selamanya di HATI ,
sekali kaw di lukai ,
sampai mati kaw tetap ingati !

pesan lagi pada diri ,
behati hati lha dalam memberi HATI .
sebub ia untuk insan yang tahu menghargai .
bertapa tinggi nya nilai sekeping HATI ,

melontar kerikil ke sungai ,
menciptakan kitaran air ,
yangg tak henti mencerminkan diri mu !
supaya terpadam kenangan mu .

namum tidak luput .
biar seberkas mana pun ,
sebaliknya wajah mu menjadi sejuta ragam ,
Melamar rasa .
Mengusik jiwa ,
Membujuk kasih ,
mengintai waktu .

kala cinta belum terpisah .
ku cuba merubah situasi ,
dan berlari jauh dari situ .
masih jua engkau bermain mesra dimata .

sayangKU .
kiranya waktu yangg sekejup itu ,
memjadi kenangan untuk kita ingati sepanjang zaman .
INGAT LHA AKU ....
selagi kaw mampu ,
jika pula masa mendatang .
memisahkan keintiman yang telah terbina .
ukirlha secebis tentang aku ,
di HATI mu .
agar nanti bila bersua .
kaw masih mengingati siapa aku .....

Saturday, 8 October 2011

maaf bub tak pernah memahami awk !

him : sys tak pernah memahami b ! tiap-II ari kata gado , b da penad . sys , b sdey snad taw , b ckap jgn      
unline tapi sys unline jugak , sys tak pernah dengar cakap b . b marah sys , sys marah b balek ! hum , sys janji nak jumpa b seblum b p key eil nihh , tapi . sys tipu b ! sys p uma kaka . b tak suka sys p sana ! sys paham tak ! bapa kali b nak ckap sys , t kita payah da nak jpa ! b bz dengan training , next week b exam , celah mna nak jpa ha , jumaad nihh b nak p da key eil , b nak jpa sys , sok b tak dak training nak jpa sys , tapi sys dok uma kaka , hampa b .bila sys p sana , sys berubah sanad-II . sys da tak macam dlo
B ! maaf kan sys , bub tak pernah memahami b , tlong bagi sys masa untk knl dri b lbeyh dalam :( hum , maaf sanad bub sys tak bole jpa b ! sys nak sanad jpa b tapi ... hum . hope sbelum b p key eil kita dapad jpa awww , next week b exam un ? so tlg buad yangg terbaek . sys sayangs b sanad , SUMPAH sys ada b ja dalam dunia nihh , if b dapad dok key eil jangan pernah lupakan sys , buad yangg terbak kad sana okay ? sys sentiasa ada kad belakang b  :)